SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Játszani akart vele - arcon harapta a négyéves gyereket egy kutya Óbudán

Németh Noémi [cikkei] - 2023-05-22
A kutya állítólag rendkívül barátságosnak tűnt, mégis támadás lett az ismerkedés vége.
Játszani akart vele - arcon harapta a négyéves gyereket egy kutya Óbudán

/Kiemelt képünk illusztráció/

Barátságosnak tűnt, mégis támadott

Pénteken történt az eset, melyről egy III. kerületi Facebook-csoportban számolt be az édesanya: arcon harapta egy kutya a gyermekét - írja a Budapest Környéke.

A kicsi nagyon szereti az állatokat, ezért szerette volna megsimogatni a kutyát, melyet megláttak édesanyjával a Flórián téren - nagyon barátságosnak tűnt az eb. Ismeretlen állatot megsimogatni a gazdája engedélye nélkül rendkívül veszélyes és rossz ötlet, ezért az édesanya és a kicsi megkérdezték a kutya gazdáját, hogy megsimogathatják-e.

Labdázni kezdtek az állattal, ám az a játék közben hirtelen a gyermekre támadt és arcon harapta. 


Szeretnék megtalálni a kutya gazdáit az oltási könyv miatt

Az anya azért írta meg a történeteket a csoportban, hogy megtalálja a kutya gazdáit, a gyermekét ellátó orvosnak ugyanis be kellene mutatniuk az eb oltási könyvét. Amennyiben nem volt beoltva az állat, úgy a gyermeknek sürgősen meg kellene kapnia a szükséges oltásokat.

Mint mondja, nem haragszik és felelősségre sem szeretné vonni a kutyatartót, mindössze az oltási könyvre lenne szüksége - hálás az égnek, hogy nem történt nagyobb baj. 

Úgy tudni, a mentőt és a rendőrséget a kutya gazdái hívták ki, ám mire a helyszínre értek, ők már elmentek. A rendőrök veszélyeztetés kutyával szabálysértés elkövetése miatt folytatnak eljárást ismeretlen tettes ellen.

Kapcsolódó cikkeink:

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Megugrott a szamárköhögéses esetek száma hazánkban

Megugrott a szamárköhögéses esetek száma hazánkban

Már a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikáján is kezeltek idén súlyosan beteg gyermeket szamárköhögéssel. Míg a korábbi években maximum egy-két megbetegedést tapasztaltak éves szinten Magyarországon, addig az idei első negyedévben már 12 esetet regisztráltak. A betegség ellen létezik védőoltás, amit a gyerekek kötelező oltásként kapnak meg, de a kisbabákra különösen veszélyes lehet, ha a védettség kialakulása előtt fertőződnek meg a kórral.
Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

Így irányítja az életed egy manipulatív szülő

"A manipulatív szülők annyira ügyesen leplezik igazi szándékaikat, hogy gyerekeik állandó zavarodottságban élnek. Tudják, hogy becsapják őket, de nem tudnak rájönni, hogy hogyan."
A diabétesz kialakulása előtt évekkel lehetnek jelei egy gyakori szövődményének

A diabétesz kialakulása előtt évekkel lehetnek jelei egy gyakori szövődményének

Idegbántalomra utaló kisebb eltéréseket már egészséges cukoranyagcseréjű, de cukorbetegség szempontjából magasabb kockázati csoportba tartozóknál is találtak a Semmelweis Egyetem kutatói. A vegetatív és érzőidegrendszer zavarát okozó állapot jeleinek mielőbbi felismerése segítheti a betegség megelőzését és hatékonyabb kezelését.
Így mondj szépen és eredményesen nemet a gyerekednek - nagy szükség van erre időnként

Így mondj szépen és eredményesen nemet a gyerekednek - nagy szükség van erre időnként

Nemet mondani nem könnyű, főleg nem a gyerekünknek, mégis elengedhetetlen része a szülői szerepnek ez is: hiszen felelősségre, önkontrollra és érzelmi szabályozásra tanítja a kicsit. A következetes és szeretetteljes nevelés hatására a gyerekek biztonságban érzik magukat, és magabiztos, felelős felnőttekké válhatnak. De hogyan mondjunk nekik nemet?
5 hasznos tipp kontaktlencsét viselőknek

5 hasznos tipp kontaktlencsét viselőknek

Viszket vagy ég a szeme, amikor kontaktlencsét visel? Számos oka lehet annak, hogy kontaktlencse-viseléssel összefüggő kellemetlenségeket tapasztal. Dr. Lendvai Zsanett, a Budai Szemészeti Központ szemész szakorvosa segítségével összeszedtük a probléma hátterében álló lehetséges okokat, illetve tippeket is adunk a panaszok enyhítésére.
A szerkesztő ajánlja